Úvod / Aktuality / ZA HRNÍČEK KVĚTINU. SAKO Brno se přidalo ke Dni země. Přidejte se i Vy a proměňte svůj starý hrníček v brněnskou kytku!

ZA HRNÍČEK KVĚTINU. SAKO Brno se přidalo ke Dni země. Přidejte se i Vy a proměňte svůj starý hrníček v brněnskou kytku!

Blíží se jaro a s ním i jarní úklid. Každý z nás má doma věci, které nepoužívá, ale jsou stále v dobrém stavu a zbytečně zabírají místo ve skříni, kůlně, garáži.

Přineste nám je na sběrné středisko odpadu, kde funguje i Re-Use point. Mohou to být sklínky a skleničky, hrnečky, hrnce a rendlíky, talíře, vázy, sošky, figurky, nebo třeba staré bicí hodiny. Přijímají se také mechanické domácí spotřebiče, knihy, časopisy, CD, DVD, hračky, hudební nástroje, kočárky, kufry a sportovní vybavení.

Vy je nepotřebujete, ale někomu dalšímu ještě udělají radost. Přineste je prosím na Re-Use point a řekněte obsluze, že je to na Den Země. Oni už budou vědět.

Co se s darovanými věcmi stane dál? V sobotu 20. dubna se v parku pod Špilberkem bude slavit Den Země. SAKO Brno tam bude taky a všechny získané věci nabídne zájemcům v našem Re-Use stánku za symbolické ceny.

Peníze, které utržíme, darujeme na konto veřejné sbírky Květiny v Brně. Za to se pak koupí sazeničky a záhony v ulicích a náměstích města se osázejí pěknými květinami. Uděláme si takto společně Brno ještě krásnější.

 Co můžete přinést na Sběrná střediska odpadu

 Re-Use pointy se nacházejí na sběrných střediscích:

 Co se s darovanými předměty stane dál?

 Co se stane s penězi za prodej?

 Chcete-li se zapojit do našeho projektu „ZA HRNÍČEK KVĚTINU“, neváhejte:

 Děkujeme a těšíme se na Vás, Vaše Sako Brno


Zpět na archiv aktualit