Úvod / Aktuality / Přineste starý mobil v sobotu 20. dubna do parku pod Špilberkem. A kupte si od nás hrníček!

Přineste starý mobil v sobotu 20. dubna do parku pod Špilberkem. A kupte si od nás hrníček!

Nezapomeňte, že už tuto sobotu, 20. dubna se parku pod Špilberkem od 10.00 do 18.00 hod. konají oslavy Dne Země.

V rámci happeningu bude na stánku SAKO Brno možné si zakoupit za symbolickou cenu hrníčky, talířky, knížky, CD a další věci z kuchyní a domácností. Veškerý výtěžek z akce poputuje na posílení městské zeleně.

A také s sebou vezměte starý, nefunkční, rozbitý mobil. Za telefon obdržíte drobnou odměnu a můžete se zúčastnit soutěže o rodinnou vstupenku do podzemních vodojemů na Žlutém kopci. Za každý vybraný telefon obdrží částku 20 Kč psí hospic „Dejte nám šanci“, který poskytuje přechodný či trvalý domov psům starým, týraným, nemocným či handicapovaným, psům opuštěným, vyhozeným z množíren... No a pokud to nestihnete, je ještě možnost odevzdat mobil na jakémkoliv sběrném středisku v Brně.

Tak přijďte si v sobotu pro hrníček, navštivte kutilskou dílnu,  knihobudky, ochutnejte zdravé občerstvení a zakupte si ekologicky šetrné výrobky od lokálních prodejců.

den země prineste mobil.pdf 

❗️ DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ ❗️
Sbírka mobilů pro pejsky pokračuje i po 20. 4., a to na všech sběrných střediscích odpadu, takže kdo to v sobotu nestihne, a chce pomoci našim pejskům, ten nechť se dostaví i se svým starým mobilem na nejbližší sběrné středisko. DĚKUJEME 

 

 

 


Zpět na archiv aktualit